İnstagram Güncellemesi

İnstagram Güncellemesi

İnstagram Güncellemesi Sonrası Daha Hızlı Bir Sistem ile Karşınızdayız! 

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen İnstagram güncellemesi nedeniyle bakıma aldığımız İnstagram hizmetleri sistemimiz tekrar aktif. Üstelik bu kez daha hızlı ve daha fazla hizmet ile karşınızdayız. 

Sürekli olarak güncellemeler gerçekleştirilen İnstagram, geçtiğimiz aylarda farklı bir güncelleme gerçekleştirerek İnstagram sistemleri üzerine erişimi engellemiş ve bu nedenle bizim hizmetlerimiz de sekteye uğramıştı. Uzun süredir sistemi daha iyi ve hızlı bir duruma getirmek için yaptığımız yenilikler nihayet sonucunu verdi ve daha hızlı bir sistem ile karşınızdayız. 

İnstagram Güncellemesi Hakkında 

Özellikle Ağustos ayında çok sayıda güncelleme yapan İnstagram, bu güncellemelerin sonucunda İnstagram satışları gerçekleştiren sistemlerin kapanmasına neden olmuştu. Sadece Türkiye’de değil dünyanın birçok bölgesinde İnstagram hizmetleri satan sistemler kapanmış ve bir daha açılmamıştı. 

İnstagram Hizmetleri Sistemleri 

Özellikle İP engellemeleri nedeniyle sistemlerine erişimi engelleyen İnstagram’ın bu tutumu sonrasında hizmet sistemlerinin de kendilerini güncellemeleri gerekiyordu. Birçok sistem bunu sağlayamayınca kapanmak zorunda kaldı. 

Ancak biz bu krizi fırsata çevirerek sadece güncellemeye uyum sağlamak yerine hizmetlerimizi de güncelledik. Hem daha fazla hizmet hem de yükseltilmiş kredili paketler ile karşınızdayız. 

Hangi Hizmetleri Veriyoruz? 

Hizmetlerimiz arasında instagram takipçi , beğeni, yorum ve video görüntüleme, hikaye izleme gibi yeni servisleri de ekledik. Bu sayede tüm işlemlerinizi sistemimiz üzerinde en uygun fiyatlarla gerçekleştirebilirsiniz. 

Diğer taraftan yeniden düzenlediğimiz oto beğeni paketleri ile almış olduğunuz hizmetler hesabınıza daha hızlı bir şekilde gelecektir. 

2019-09-15 16:13:44

İlginizi çekebilecek diğer yazılar

İNSTAGRAM REPOST NEDİR?

İNSTAGRAM REPOST NEDİR?

REPOST ingilizcee Replay Post anlamına gelir. Adında anlaşılacağı üzere post edilmiş içeriğin tekrarı anlamına gelir. Yani başka bir profilde paylaşılan içeriği kendi profilinizde paylaşma

Günde Kaç Takipçi Kazanabilirim ?

Günde Kaç Takipçi Kazanabilirim ?

İnstagram takipçi kazanmanız için her hangi bir sınır olmamak ile birlikte kredileriniz kadar takipçi kasabilirsiniz. Sizler için aktif olarak kullanılan tüm takipçi sistemini inceledik sevdiğiniz

Masaüstünden İnstagram'da Paylaşım Yapma

Masaüstünden İnstagram'da Paylaşım Yapma

Bildiğiniz gibi İnstagram'da instagram uygulamasını yüklemeden paylaşım yapamazsınız. Veya bilgisayardan instagram sitesine giderseniz oradada paylaşım yapamazsınız. Lakin İnsfollow.com sitesi