İNSTAGRAM İÇİN ANDROİD UYGULAMALARI

İNSTAGRAM İÇİN ANDROİD UYGULAMALARI

İnstagram yayın hayatına başladığı ilk günden bugüne değin birçok yeniliği sürekli güncelleme olarak kullanıcılarına sunsa da halen birçok eksiği bulunması nedeni ile üçüncü parti yazılımlar aracılığı ile instagram hesabınızı kullanmak daha işlevsel oluyor. Örneğin fotoğraflarınıza uyguladığınız efektler, hashtag seçimleri, gönderi zamanlama gibi birçok işlem için farklı bir uygulama kullanmak zorunda kalıyoruz. Bu yazımızda instagram kullanım zevkinizi arttıracak en iyi Android uygulamalarını paylaşacağız. Uygulamaların bazıları ücretli olup bazıları ücretsiz. Uygulamaların alternatiflerini de bulunduğunu unutmayın. Örneğin ücretli bir uygulamanın aynı özelliklere ya da yakın özelliklere sahip ücretsiz sürümlerini bulabileceğinizi unutmayın.

REPOSTSAVE

İnstagramda paylaşılan fotoğraflar ve videoları indirebilmek için sizin ihtiyacınız olan program şüphesiz repostsave adlı uygulamalıdır. Ücretsiz ve reklamsız olan bu uygulama sayesinde indirdiğiniz gönderileri ister instagram’da isterseniz diğer sosyal ağlarda paylaşabiliyorsunuz.

İNSTAMESSAGE

İnstagram’da özel mesaj özelliği olsa da sadece bulduğunuz profiller ya da tanıdığınız profiller ile iletişime geçmeniz mümkün. İnstamessage uygulaması ise instagram takipçi hesabınızla bağlanıp çevrenizde yer alan diğer instagram kullanıcılarını bulmaya ve onlarla mesajlaşmanıza yarıyor. Ayrıca arama filtrelerini uygulayarak daraltılmış özel arama gerçekleştirebiliyorsunuz.

RETRİCA

Tüm ününü neredeyse instagrama borçlu olan Retrica uygulaması fotoğraflarınıza efekt uygulamak, düzenleme işlemleri için kullanılan en popüler uygulamaların başında geliyor.

SQUAREDROİD

İnstagramda fotoğraf paylaşırken kırpmak ve küçültmek zorundasınız. Bu durumu ortadan kaldıran uygulama ise squaredroid + adlı uygulamadır. Fotoğraflarınızı kırpmadan ve tam kare olarak yüklemenize imkan veren bu uygulama ücretsiz bir şekilde Google play market içerisinde yer alıyor.

TAKEOFF

Bu uygulama sayesinde bir gününüzü ayırarak uzun bir süre instagram paylaşımları ile ilgilenmekten kurtulabilirsiniz. Zamanlanmış paylaşımlar için kullanılan takeoff uygulaması sayesinde oluşturduğunuz içerik sırası zamanı gelince otomatik olarak yayınlanmaktadır.

REPOST FOR İNSTAGRAM

İnstagramda başka profillerin paylaştığı fotoğraf ve gönderileri kendi sayfanızda tekrardan yayınlamak için kullanılan en popüler uygulama repost for instagram ücretsiz ve ücretli olmak üzere iki sürümde yayın yapıyor. Aralarındaki tek fark repost ettiğiniz paylaşımda ücretsiz sürümü kullanıyorsanız gönderiyi ilk gönderenin kullanıcı adını kaldıramıyor oluşunuz.

2018-11-30 08:19:01

İlginizi çekebilecek diğer yazılar

İNSTAGRAM REPOST NEDİR?

İNSTAGRAM REPOST NEDİR?

REPOST ingilizcee Replay Post anlamına gelir. Adında anlaşılacağı üzere post edilmiş içeriğin tekrarı anlamına gelir. Yani başka bir profilde paylaşılan içeriği kendi profilinizde paylaşma

İNSTAGRAM TAKİPÇİ NASIL KASILIR?

İNSTAGRAM TAKİPÇİ NASIL KASILIR?

Her sosyal ağ platformunda olduğu gibi İnstagram üzerinde de takip etmek veya takip edilmek seçeneği mevcuttur. Profilinizde yaptığınız paylaşımların daha fazla beğeni alması, daha fazla

İnstagram Takipçi Hilesi Yapmak Hesabımın Kapanmasına Neden Olur mu?

İnstagram Takipçi Hilesi Yapmak Hesabımın Kapanmasına Neden Olur mu?

İNSTAGRAM İÇİN TAKİPÇİ SATIN ALMAK Günümüzün sosyal ağlarında en popüler ilk 3 uygulamasından biri olan İnstagram takipçi sayılarının getirdiği avantajlar ve ün nedeni ile birçok