İnstagram için iki faktörlü kimlik doğrulama nasıl ayarlanır?

İnstagram için iki faktörlü kimlik doğrulama nasıl ayarlanır?

Instagram'ın iki faktörlü kimlik doğrulama özelliğini nasıl kurabilir ve kullanabilirim?

İki faktörlü kimlik doğrulama , her oturum açtığınızda bir kod gerektirerek Instagram hesabınıza fazladan bir güvenlik katmanı ekler. Profilinizdeki dişli çark simgesine dokunun ve açmak için İki Faktörlü Kimlik Doğrulama'yı seçin. (Instagram Blog)

Bekle, yedekle: İki faktörlü kimlik doğrulaması nedir?
İki faktörlü kimlik doğrulaması, her giriş yaptığınızda ek bir kod girmenizi gerektirerek Instagram hesabınıza hoş, yumuşak bir güvenlik katmanı ekler.

Bu beni nasıl koruyacak?
Birisi şifreniz varsa, kolayca hesabınıza giriş yapabilirler, ancak iki faktörlü kimlik doğrulama ile, şifreniz bir ahşap kapı anahtarı gibidir ve ek kod, arkasında bir dev metal kasa gibidir; Sonsuz olasılıklar olduğunda kombinasyonu rastgele tahmin etmek zordur.

Kodumu nasıl alacağım?
Kısa mesajla.

Peki tamam! Öyleyse nasıl kurarım?

Yedekleme Erişimi ne olacak?
Telefon numaranıza erişiminizi kaybederseniz ve metinle bir güvenlik kodu alamazsanız yedek kodlar kullanışlıdır. (Instagram)

İki faktörlü kimlik doğrulamayı açtığınızda, yedek kodların listesine erişebileceksiniz. Sadece bir metin mesajı almak imkansız girerek girmek girebilirsiniz 5 mevcut olacak. Bu kodları da sıfırlayabilirsiniz.

Bu kodların bir ekran görüntüsünü almanız önerilir; böylece, bir şeyler yanlış giderse, onlara kolayca erişebilir veya bunları yazabilir ve güvenli bir yerde saklayabilirsiniz.

İki faktörlü kimlik doğrulama kullanıyor musunuz?
Bu fazladan güvenlik katmanına meraklı biri misin? Veya normal ol 'Instagram giriş rutinine sadık mısın? Aşağıdaki yorumlarda Instagram'ın son güncellemesi hakkındaki düşüncelerinizi bize bildirin!

2018-11-06 12:43:55

İlginizi çekebilecek diğer yazılar

İNSTAGRAM SON GÖRÜLME NASIL KAPATILIR?

İNSTAGRAM SON GÖRÜLME NASIL KAPATILIR?

İNSTAGRAM SON GÖRÜLME NEDİR İnstagram, diğer sosyal ağlar gibi birbirlerinde bulunan özellikleri kendi bünyesinde aktif eden sosyal ağlardan biridir. Tabii son dönemlerde meydana gelen satın

Instagram Hikayeler Anketlerini Kullanmanın 6 Yaratıcı Yolu

Instagram Hikayeler Anketlerini Kullanmanın 6 Yaratıcı Yolu

Kitlenizle etkileşim kurmayı ve dikkatlerini çekmeyi seviyorsanız, Instagram Hikayeler anketleri takipçilerinizin hikayenizi geçmesini engellemenin harika bir yoludur! Instagram Stories anketleri

İNSTAGRAM ARAÇLARI

İNSTAGRAM ARAÇLARI

İNSTAGRAM (İnsfollow) ARAÇLARI İnstagram kendi içerisinde birçok özelliği olan komplike bir sosyal ağ sistemidir. Yoğun kullanıcı aktivitesi, popülerlik nedeni ile instagram kullanıcılarının