İNSTAGRAMA BİLGİSAYARDAN FOTOĞRAF NASIL YÜKLENİR?

İNSTAGRAMA BİLGİSAYARDAN FOTOĞRAF NASIL YÜKLENİR?

İnstagram diğer sosyal ağlara nazaran sadece telefonlarda kullanımı olan bir uygulamadır. Bilgisayarda tarayıcı üzerinden instagram kullanımı fotoğraf paylaşımlarını görmek, profilleri görmek, arama yapmak ve takip işlemleri ile sınırlıdır. Bu işlemin dışına çıkmak isteyen kullanıcılar farklı yöntemler deneyerek instagram uygulamasını bilgisayar üzerinde kullanmanın alternatiflerini aramaktadır. Bu alternatiflerden biri de instagram uygulamasına bilgisayar üzerinden nasıl fotoğraf yüklendiği konusudur. Sizde bilgisayarınızda yer alan fotoğraflarınızı bilgisayar üzerinden yüklemek istiyorsanız aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz. Bunun için üç yol mevcuttur.

ÖĞEYİ İNCELE YOLU İLE FOTOĞRAF YÜKLEMEK

Bu işlem oldukça basittir. Tarayıcı üzerinden girdiğiniz instagram sitesini mobil görünüme çevirerek fotoğraflarınızı yükleyebilirsiniz. Bunun için aşağıdaki adımları uygulayın.

Bu yöntem Google Chrome için geçerlidir. Ayrıca yüklediğiniz fotoğraflarda kişi etiketleme, konum ekleme, efekt verme gibi özellikler kullanılamaz.

BLUESTACK UYGULAMASI İLE FOTOĞRAF YÜKLEMEK

Bluestack bilgisayarda Android uygulamalarını çalıştırma görevi gören emülatör uygulamasıdır. Bu uygulamada gmail hesabınız ile oturum açtıktan sonra mağazadan instagram uygulamasını yükleyin. Ardından uygulamayı açarak telefonda kullandığınız şekilde kullanarak fotoğraflarınızı, videolarınızı yükleyip paylaşabilirsiniz.

GRAMBLR UYGULAMASI İLE FOTOĞRAF YÜKLEMEK

İnstagrama bilgisayar üzerinden fotoğraf yüklemek için hazırlanmış uygulamalardan biri de gramblr uygulamasıdır. Bu uygulama instagrama fotoğraf yüklemenizi sağlarken bazı dezavantajları yüzünden geri planda kalmaktadır. Örneğin sadece jpg veya jpeg formatlı fotoğrafları yükleyebiliyorsunuz. Ayrıca fotoğraf kesme ve kırpma işlemleri bulunmuyor.

Bu şekilde fotoğraf yüklenmiş olacaktır. Bilgisayardan instagrama fotoğraf yüklemek için bu 3 yöntem uygulanmaktadır.

2018-11-28 16:24:08

İlginizi çekebilecek diğer yazılar

İNSTAGRAM REKLAMI NASIL VERİLİR?

İNSTAGRAM REKLAMI NASIL VERİLİR?

İnstagram her çeşit profili içerisinde barındıran büyük bir sosyal ağ platformudur. Bu denli büyüklük ve çeşitliliğin olduğu noktada en önemli adımlardan biri de şüphesiz reklamcılık

İnstagram Hesabı Dondurma

İnstagram Hesabı Dondurma

İnstagram çok büyük eğlenceli bir paylaşım ağı ama bazen kullanıcılar bazı nedenlerden dolayı hesabını geçici olarak kapatmak ister. Bunun için yapması gerekenler oldukça basit dir.

İnstagram Yeni Özellik : Hikaye (Story)

İnstagram Yeni Özellik : Hikaye (Story)

İnstagram güncellemlerinde her zaman kullanıcılara yeni bir özellik sunarken bu sefer bizleri şaşırttı ve bir özelliğini değiştirdi. Bu özelliğin dedğiştirilmesi kimine göre güzelken