İnstagram Canlı Yayın Özelliği Türkiye'de

İnstagram Canlı Yayın Özelliği Türkiye'de

İnstagram geçtiğimiz günlerde canlı yayın özelliğini bazı ülkelerin kullanımına sundu.Bu özellik sayesinde oldukça kaliteli ve herkese açık büyük canlı yayınlar yapabileceksiniz.

Ve artık yaklaşık 10 saat önce instagramın bu özelliği Türkiye'ye de sunuldu.Facebook'un bünyesinde bulunan mobil fotoğraf ve video paylaşım platformu Instagram, kullanıcılarının uzun süredir beklediği özelliğini bizlerin kullanıma sundu.

Canlı yayaınlar aynı zamanda keşfet sekmesinde de görüntülenebiliyor.

NTV Spor da bu sabah Instagram'daki ilk canlı yayınını gerçekleştirdi. Kanal her sabah diğer sosyal medya platformlarında yaptığı canlı yayınını artık Instagram üzerinden de kullanıcılara ulaştıracak.

Bu özellik geçtiğimiz aylarda tespit edildi ve herhangi büyük sorunla karşılaşılmadı.Eğer siz bir sorunla karşılaşırsanız bunu İnstagram'ın destek bölümüne bildirebilirsiniz.

İnstagram artık oldukça büyük bir platform olmayı başardı ve bu yeni canlı yayaın özelliği ile de gelişmesine büyük bir katkı sağladı.Bu günlerde canlı yayın özelliği aşırı derece de kulllanılıyor hatta youtuberler'de kullanıyor ve bu nedenle eğer instagram çok kaliteli yayaınlar yapmayı başarabilirse youtuberler artık instagram üzerinden canlı yayın yapabilir.

2017-11-06 07:39:26

İlginizi çekebilecek diğer yazılar

Gizlilik Sözleşmesi-S.S.S

Gizlilik Sözleşmesi-S.S.S

Öncelikle İnstagram takipçi,beğeni ve yorum hilesi için insfollow.com'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İnsfollow Gizlilik Sözlemesi 1-Hesabınızın kişisel bilgi,veri güveliğini

İNSTAGRAM BEĞENİ SATIN ALMAK

İNSTAGRAM BEĞENİ SATIN ALMAK

Sosyal ağlarda popüler olmak, daha çok kişiye görünür olmak sosyal ağları kullanma amaçlarımızdan biridir. Bu noktada kullanılan yöntemlerden biri de instagram beğeni satın almak işlemidir.

İnstagram için iki faktörlü kimlik doğrulama nasıl ayarlanır?

İnstagram için iki faktörlü kimlik doğrulama nasıl ayarlanır?

Instagram'ın iki faktörlü kimlik doğrulama özelliğini nasıl kurabilir ve kullanabilirim? İki faktörlü kimlik doğrulama , her oturum açtığınızda bir kod gerektirerek Instagram