Instagram'da İş Profili Oluşturma

Instagram'da İş Profili Oluşturma

Geçtiğimiz ay şirketlerin kendi takipçilerini daha iyi anlamalarına ve işlerini büyütmelerine yardımcı olmak için yeni İş Araçları'nı duyurduk. Araçlar ABD, Yeni Zelanda ve Avustralya'da kademeli olarak yayılıyor ve önümüzdeki aylarda tüm ülkelerde mevcut olacak.

Yeni araçlar sayesinde, her boyuttaki şirketler bir işletme profili ile tanınabilir, takipçiler ve yayınlar hakkında bilgi edinebilir ve iş hedeflerini yönlendirmek için yayınları teşvik eder. Bu, müşterilerin profilinizde değerli bilgileri görebileceği anlamına gelir; işletme adresiniz veya iletişim bilgileriniz gibi. Ayrıca, hangi yayınların en iyi performans gösterdiğini, haftanın hangi günlerinin ve zamanlarının gönderilmesinin en iyi olduğu ve takipçilerinizin demografik dağılımı hakkında işlem yapılabilir bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca, paylaştığınız tüm yayınları da tanıtabilir ve hedef kitlenizdeki yeni müşterilere ulaşmak için Learn More gibi bir düğme ekleyebilirsiniz.

İşletme hesabınızı nasıl kuracağınızı öğrenmek için yukarıdaki videoyu izleyin. Veya bir iş profili oluşturma, analizleri kullanma ve gönderilerinizi nasıl tanıtacağınız konusunda adım adım talimatları okuyun. Ayrıca, Reklamveren Yardım Merkezi'ndeki Instagram'daki iş araçları hakkında daha fazla bilgi edinebilir veya bir Blueprint e-Öğrenim kursuna katılabilirsiniz.

2018-11-10 18:50:09

İlginizi çekebilecek diğer yazılar

İNSTAGRAM REKLAMI NASIL VERİLİR?

İNSTAGRAM REKLAMI NASIL VERİLİR?

İnstagram her çeşit profili içerisinde barındıran büyük bir sosyal ağ platformudur. Bu denli büyüklük ve çeşitliliğin olduğu noktada en önemli adımlardan biri de şüphesiz reklamcılık

İnstagram Hesabı Dondurma

İnstagram Hesabı Dondurma

İnstagram çok büyük eğlenceli bir paylaşım ağı ama bazen kullanıcılar bazı nedenlerden dolayı hesabını geçici olarak kapatmak ister. Bunun için yapması gerekenler oldukça basit dir.

İnstagram Yeni Özellik : Hikaye (Story)

İnstagram Yeni Özellik : Hikaye (Story)

İnstagram güncellemlerinde her zaman kullanıcılara yeni bir özellik sunarken bu sefer bizleri şaşırttı ve bir özelliğini değiştirdi. Bu özelliğin dedğiştirilmesi kimine göre güzelken