İnstagram'ın en Fenomen ailesi

İnstagram'ın en Fenomen ailesi

Sosyal medya 2 kızıyla birlikte yaptığı paylaşımlarla kısa sürede şöhreti yakalayan İngiliz kadını konuşuyor.Yani kısa zamanda fenomen olmuş bir aileyi herkes konuşuyor.

Anne eskiden çalışırken çalışmasını çocukları için bırakmış ve çocuklarıyla vakit geçirmek için instagram'da paylaşımlar yaptı ve yaklaşık 2 yılda çok büyük bir fenomen oldu.

Instagram blogger'ı yani Instablogger olan Dominique dünya tatlısı 2 tane kıza sahip; Amelia (10) ve Penny (3). Kızlarıyla kullandığı instagram hesabı sayesinde büyük bir ünlü olan bu aile fenomen olma yolunda büyük ilerlemeler kaydetti.Dominique 2015 aldığı karar ile ilgili "Kızlarımla daha fazla zaman geçirmeye karar verdim. Emin olabilirsiniz ki, bu kararımdan da hiçbir zaman pişman olmadım" diyor. 

Eğer paylaşımlarına bakacak olursanız tüm paylaşımları kızlarıyla beraber.

Buradan anlıyabileceğimiz bir şey var eğer paylaşımlarınız aynı kategoride aynı düzen içinde benzer paylaşımlar olursa ve her zaman paylaşımlar yapan bir kişi olursanız fenomen olmanız an meselesi.

insfollow'u kullanarak ve bu verdiğimiz tüyoları kullanarak kendinizi fenomen yapmanız çok kısa bir zamanda başarılı olacaktır.

Sitemize güveniniz sonsuz olsun.

2017-11-06 07:44:39

İlginizi çekebilecek diğer yazılar

İNSTAGRAMDA ORGANİK TAKİPÇİ KASMAK

İNSTAGRAMDA ORGANİK TAKİPÇİ KASMAK

İnstagram en popüler 4 sosyal ağdan biridir. Bu popülerliğin içinde popüler bir hesabı sahibi olmak iyi bir kitle yönetimi, duyarlılık oluşturmak ya da kendi jargonunuzun başkaları tarafından

İNSTAGRAM İÇİN ANDROİD UYGULAMALARI

İNSTAGRAM İÇİN ANDROİD UYGULAMALARI

İnstagram yayın hayatına başladığı ilk günden bugüne değin birçok yeniliği sürekli güncelleme olarak kullanıcılarına sunsa da halen birçok eksiği bulunması nedeni ile üçüncü parti

İnstagram neyi hedefliyor ?

İnstagram neyi hedefliyor ?

İnstagram herkesin 7den 70e kullandığı bir sosyal medya platformu oldu çoktan. Ama instagram'ın amacı bir medya platformu olmak değil. İnstagram 2012 de Facebook tarafından satın alındı ve